Nejnovější recenze ze sekce Nafukovací panny a páni
- Rychlost a diskretnost.
- Uchází
Po nafouknutí začala ucházet, jinak dobrý
- Levné
- Nevíte, co kupujete.
Připomíná mi to atrakci Štěstí na pouti za 20 Kč. Koupili by jste si jakousi nespecifikovanou hifivěž jen s ilustrativně potištěnou papírovou bednou? Co takhle chleba v neprůhledném pytlíku? Má natištěné prádlo nebo nemá? Má po okrajích svařované spoje? Vydrží tlak váhy mužského těla nebo je tato panna určená jen k nezátěžové manipulaci? Lze jí pohybovat rukama, když jí například budete chtít nasadit pouta? Je vyholená nebo chlupatá? Je obličej natištěn nějak inteligentně - nerozplácle?
Je cítit chemikálií nebo ne? Plasty jsou měkčené ftaláty a za tak nízkou cenu - je materiál nezávadný?
Nechci pannu s ústy dokořán. Na takovou by se nebylo možno dívat. Jak se dovědět, jak panna ve skutečnosti vypadá?
Podle absence jiných fotografií je vytvářen dojem, že v balení naleznu totéž tělo, jaké je na obalu. Kdo mi to zaručí? Pokud uvnitř nenaleznu to, co je na obalu, vrátí mi obchod peníze? Podle zákona mohu vrátit jen nepoužitý, nepoškozený výrobek, ale už jen samotným rozbalením a kontrolním jediným nafouknutím dochází již k použití.
- cena, kpaně je vagína a pumpička a panna ma tři otvory pusu má otevřenou
- nevim
nevim cena jevelmi odpovídající
Je to strašák do zelí,nevhodné ani jako recese!!!!
- je s ní sranda
- vyfukuje se
Pro kamaráda na party skvělá, pro sexuální aktivity moc ne, naše Brenda se pořád vyfukovala a má opravdu podivně umístěné otvory.:)
- vyskouset jake to bude s muzem
s produtem jsem celkem spokojen sz nato ze nema oterena usta
- Levná milenka k pomazlení a osouoložení :)
- Vagína i anál v dané kategorii tak nějak ujdou, orál je nepoužitelný (ostré hrany uvnitř atd.), vlasy pouze kolem obličeje, ale to je předpokládám dost podobné u nafukovacích panen v této cenové kategorii.
Když jsou vlastní ruka i ruční pomůcky málo a chcete se pomuchlovat, hodí se. Ale opatrně, ať vám neuletí!
- Blond....
- Blond.....
uuu
- má bradavky
- 3d obličej
- taštička (ale mohla by bejt větší)
- blond
- málá pusa
- absence vibrací
- sváry u vstupů jsou "ostré"
- nemá prsty
Použil jsem ji 2 a mou muší váhu 70 kg vydržela. Jako dárek asi dobrý, ale asi bych ji nedoporučil
- naslouchá a nemluví :D
- neumí hrát fotbálek :(
Velmi dobrá společnice :D, jako dárek kamaráda moc potěšila a vlastně i účastníky oslavy. Pokud jste žena otvory se dají využívat jako držák na mobil :D
darek kamaradovi
jsem plně spokojený
- malá
- tvrdá
- vypadávají nohy
Nebrat
- Vůbec nic
- Nefunkční ani jako žertovní dárek
Nedoporučuji. Možná jen jako nejdražší plovák na sumce!!
- Nosnost (tvrdší nafukovací skelet a horní nafukovací "kůže"
- Povrchový materiál
- Zpracování obličeje, končetin a v podstatě celého těla
- Trošku dolní partii zachraňuje vnitřní skelet, který je dělaný tak, aby byl prostor mezi jednotlivými částmi a tudíž se Vám tam vleze i Váš kamaríd a skelet na něj zvyšuje tlak a tření.
- Velmi tvrdá hlava, nepoužitelná ústa i po úpravě a rozšíření (je to utrpení než požitek). Zuby v podstatě odstřihnete nejlépe manikůrníma nůžkama, vajíčko vzadu se dá vyndat.
- Dolní otvory jsou v podstatě "jedno střevo" špatná omyvatelnost a požitek je takový nic moc.
No za tuhle cenu rozhodně nedoporučím ani nepříteli. To už raději doporučím koupit dvakrát Virtual Veronica nebo panny kolem 2-3 tisíc se jmény Hot & young nebo tak nějak, které mají vyndavatelnou vagínu s análem pro lepší omyvatelnost a lepší požitek.
- Kvalitní panenka.
- Pěkné provedení.
- Radost.
Sháněl jsem kvalitní panenku za rozumnou cenu a toto byla výborná volba.
Vše funguje tak jak má.
- Ošklivá
Jako dárek pro kamaráda k narozeninám 100 %
- pěkná pana,dost reálná
doporučuji
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »